NASLOVNICA

Turistička agencija Izazov je počela s radom 2004. kao mala agencija s željom organiziranja skijaških i snowboard izleta i putovanja, te općenito sportskog i aktivnog turizma.
Prvi izleti koje smo organizirali su bili početkom rujna 2004.-e godine, te su to bili izleti za manje grupe na slijedeće destinacije: Plitvička jezera, Gorski Kotar, Kanu izleti na Kupi, da bi početkom 10-og mjeseca krenuli s ski&board vikend i jednodnevnim izletima na najbliži Zagrebu skijaški glečer - Moelltaler Glečer.


To su bili većinom vikend izleti na 2 dana s jednim noćenjem u Flattachu "kod Klausa" gdje smo svake večeri imali zabave i druženja u Klausovom baru.
Početkom 12-og mjeseca 2004-e počinjemo i s trodnevnim otvorenjem sezone na Kronplatzu, te jednodnevnim izletima s autobusima na Austrijska skijališta Katschberg, Nassfed....na taj način smo pomalo pokrenuli kotač i počeli su se buseve puniti.
S sezonom 2005/06 osim 1 dnevnih i vikend izleta po Austriji i Sloveniji počinjemo organizirati i 7dnevne aranžmane u Italiji, Austriji i Sloveniji, te kreću prvi autobusi za Francusku.
Od jednodnevnih i vikend izleta dosada smo bili (sve s organiziranim prijevozom): Slovenija: Krvavec, Rogla, Cerkno, Kranjska Gora, Austrija: Nassfeld, Bad Kleinkirchheim, Flachau, Flachauwinkl – Zauchensee, Schladming, Obertauern, Katschberg, Moelltaler glečer, Hintertux glečer, Kaprun, Zell am See, Turracher Hoehe, Gerlitzen Alpe, Goldeck, Mauterndorf, Klippitztor – Italija: Kronplatz, Civetta, Tarvisio....
Također na nekim destinacijama u Italiji organiziramo i Izazov školu skijanja i snowboarda s licenciranim učiteljima skijanja i snowboarda.
U Francusku s organiziranim autobusnim prijevozom organiziramo na gotova sva najbolja Francuska skijališta i to iz više gradova u Hrvatskoj (Split, Rijeka, Osijek, Bjelovar, Križevci....) u više termina u 12.-om, 1.-om i najatraktivnijem 3-om mjesecu, tzv.proljetno skijanje i boradnje u Francuskoj. Svake sezone u Francusku odvezemo organizirano blizu 30 bus grupa na više destinacija.
Također smo počeli i s otvaranjima sezone na Austrijskim glečerima - Hintertux Glečer i Kaprun, 2 i 3 dnevni ski openinzi.