NASLOVNICA

Vikend ski&board izleti s autobusnim prijevozom iz Zagreba su takđer jedan od brandova Turističke agencije Izazov od samih početaka. Tijekom cijele zimske sezone, znači od početka 12.-og mjeseca pa sve do sredine 3.eg mjeseca svaki vikend vodimo Vas na vikend ski&board izlete po Austriji, Sloveniji i Italiji.
Prvi vikend ski&board izleti bili su 2004-e u 10.-om i 11.-om mjesecu i to dvodnevni izleti na Moelltaler Glečer s 1 noćenjem u Flattachu, gdje se skijali i bordalo 2 dana na glečeru.
Prvi smo počeli raditi vikend ski&board izlete s autobusom po Austrijskim skijalištima na način da u jednom vikendu skijate i bordate na dva skijališta,a noćenje je bilo u Hotelu. Na taj način smo omogućili našim strankam na u jednom vikendu skijaju i bordaju na dva skijališta (Turracher-Katschberg / Nassfeld - Turrcaher / Katschberg - Gerlitzen Alpe / Nassfeld - Gerlitzen Alpe / Goldeck - Turracher....).
Kako smo ekskluzivni zastupnici za Julian Alps ski pass koji obuhvaća više Slovenskih skijališta, također radimo i vikend ski&board izlete u Sloveniji na način da se u jednom vikendu obuhvate 2 skijališta (Krvavec- Vogel / Kranjska Gora - Krvavec.....) s noćenjem na Bledu i Bohinju. Također su popularni i vikend ski&board izleti na Krvavcu s dva dana skijanja i bordanja na najboljem Slovenskom skijalištu Krvavcu.
Od Italije radimo vikend ski&board izlete na skijališta Tarvisio i Sella Nevea / Kanin, gdje se jedan dan skija u Tarvisio, a drugi dan u Sella Nevei i Kaninu.
Pogledajte plan vikend ski&board izleta za sezonu 2020/21:

 

04.-07.03.2021 TRI DANA SKIJANJA NA JAHORINI!

14-17.01.2021-TRI DANA SKIJANJA NA JAHORINI!

Paket aranžman 3 x polupansion + 3 dana skipass

21.-24.01.2021-TRI DANA SKIJANJA NA JAHORINI!

25.-28.02.2021 TRI DANA SKIJANJA NA JAHORINI!

https://www.izazovblackfriday.eu/

POPUSTI ZA TJEDAN CRNOG PETKA