NASLOVNICA
GODINAMA NAJBOLJE SLOVENSKO SKIJALIŠTE

Na Kaminsko-Savinjskim Alpima, sjevero-istočno od Kranja, sa predivnim pogledom na Ljubljansku dolinu te na vrhove Julijskih i Kaminskih Alpa, smješten je Krvavec jedno od najboljih skijališta u Sloveniji.
Taj status potvrđuje i činjenica da je upravo Krvavec dobitnik nagrade Kristalne snježne pahuljice koja se dodijeljuje najboljim skijalištima u Sloveniji.


yesKrvavec ima sveukupno 35 km staza, od čega najviše otpada na crvene i crne staze.
Uz gondolu, novi šestosjed i četverosjed po skijalištu još voze i četiri dvosjeda nešto starijeg datuma, jedan jednosjed i tri tanjura.
yesOvo skijalište ima reputaciju kao skijalište za naprednije skijaše, a svoju reputaciju "skijališta za znalce" Krvavec je stekao ne samo strmijim stazama, već i činjenicom da u prošlosti ovde nije postojalo pravih mesta za početnike i dijecu. No u proteklih nekoliko godina Krvavec je po tom pitanju napravio veliki iskorak.
Boarderi će takođe biti zadovoljni jer je na Krvavecu uređen fun park za snowboarding.
yesUlaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Na samom skijalištu nalazi se i 5 restorana te 4 snack-barova, dok se u mjestima podno Krvaveca mogu naći restorani, gostionice, taverne i kafići u kojima možete uživati uz odličnu gastronomsku ponudu.


Nekoliko hotela, pansiona i planinskih domova smješteno je u blizini skijališta dok su ostali smještajni kapaciteti hoteli, apartmani, pansioni, privatne kuće, sobe…raspoređeni u objektima u dolini podno Krvaveca. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

IZABERITE TERMIN PUTOVANJA I POGLEDAJTE PONUDU SMJEŠTAJA:

Smještaj / SKIJANJE 2022/2023

Foto galerija