NASLOVNICA

Turistička agencija Izazov se već preko 10 godina bavi organiziranjem, izradom i provođenjem team building programa za tvrtke u Hrvatskoj i inozemstvu.
Također možemo se pohvaliti da smo organizirali i team building programe u Hrvatskoj za tvrtke u Rusije.
Šta se tiče lokacija i aktivnosti za team builing programe, izvodili smo ih na svim mogućim destinacijama i mikrolokacijama po Hrvatskoj, nabrajamo samo neke:
- NP Sjeverni Velebit
- Gorski Kotar
- Lika
- Južna Dalmacija
- otoci - Pag, Lošinj, Dugi Otok, Kornati, Zlarin
- Istra i unutrašnjost Istre
- Baranja.....i mnoge druge lokacije
Šta se tiče aktivnosti i sadržaja, radimo s preko 100 partnera i davaoca raznih usluga u RH, tako da imamo veliku bazu smještaja i aktivnosti:
- rafting na rijekama
- planinarenje
- adventure parkovi
- zip line
- razne team builing timske igre
- team building snimanje filmova
- vožnje quadovima
- zip line
- sea kayaking
- timski zadaci......te masu drugih aktivnosti i sadržaja
Također, imamo veliku bazu raznih tipova smještaja za team building grupe, tako da možemo grupe smjestiti od planinarskih domova, apartmana, hostela, kampova s mobilnim kučicama pa sve do Hotela 4* i 5*.
Također jedan od atraktivnijih team builing programa je jedrenje na par dana. Surađujemo s par charter kompanije i par privatnih vlasnika jedrilica i u mogućnosti smo dobiti brod na 2 ili 3 dana šta je uobičajeni upit za team building.
Na našem You tube kanalu možete pogledati neke od team builiding aktivnosti - You tube Izazov
Također radimo i team building programe u okolnim državama, tako da smo radili zimske team builing programe na okolnim Slovenskim i Austrijskim skijalištima u trajanju 2 i 3 dana. U zimskom team buildingu smo imali slijedeće aktivnosti koje su se pokazale kao odličan odabir za grupe:
- škola skijanja
- škola snowboarda
- hodanje s krpljama i bakljama do pl. kuće
- razne štafete i zimske olimpijade
- vožnja motornim sanjakma
- penjanje po zaleđenim slapovima.....
Posjedujemo i Go-pro kameru kojom snimamo sve aktivnosti i cijeli team building program, te kasnije montiramo sve u jedan kratki film i dajemo tvrtkama da imaju za uspomenu.
 

Foto galerija